Al 30 jaar gespecialiseerd in maatwerk

Eemshout Prefab is specialist in het maken van sterke en slimme verbindingen, combinaties en constructies van hout, en dan met name daken, gevels en vloeren. Al zo’n 30 jaar leveren we prefab bouwelementen op maat aan de bouwwereld in heel Nederland. Samen met aannemers, architecten of in bouwteams werken we aan constructieve maatwerkoplossingen voor veelsoortige projecten.

Eemshout Prefab, constructief!

Thuis in bouwprocessen

Er zijn verschillende samenwerkingsvormen mogelijk.
Wij ontwikkelen, coördineren en realiseren. Als technisch adviseur kijken wij mee naar oplossingen voor het bouwproces.
Ook construeren wij deelproducties op maat of we zijn betrokken in het gehele bouwtraject, vanaf het ontwerp tot en met de montage op de bouw.

Wel zo efficiënt.

Helder en gestructureerd samenwerken

Onze werkwijze is informeel, open en betrokken en vooral Constructief! Onze medewerkers vormen een hecht team en staan voor de hoge kwaliteit die we leveren.

Omdat al onze producten maatwerk zijn hechten we veel waarde aan een intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers.

Door veel energie en aandacht te steken in het voortraject en de organisatie van een werk kunnen we een opdracht zo efficiënt en goed mogelijk uitvoeren. En dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in tijd en kosten.

Kwaliteit is onze standaard

Ook tijdens de productie houden wij nauwkeurig de vinger aan de pols. De productie van onze houtconstructies vindt plaats in onze locatie in de Eemshaven. Door onze interne kwaliteitscontrole profiteren onze relaties maximaal van de kennis en know-how die wij in huis hebben.