Prefab daken

Prefab daken zijn niet meer weg te denken in het hedendaags bouwproces, met prefab heb je meer grip op je planning en kun je efficiënter bouwen.

De zelfdragende daken kunnen zowel als sporenkap of als gordingkap worden uitgevoerd.

De productie van prefab daken worden onder ideale omstandigheden geproduceerd in onze eigen fabriekshal.
Onze productiemedewerkers kunnen hierdoor werken zonder last te hebben van weersomstandigheden en efficiënter te werk gaan.

De prefab daken van Eemshout zijn de oplossing voor uw bouwproject, door toepassing van prefab onderdelen verhoogd u de bouwsnelheid en heeft u minder risico met eigen uren op de bouwplaats.
Ook is het mogelijk de daken te voorzien van een kreupele stijl constructie, kunnen wij gebogen daken leveren en is het mogelijk de kap te voorzien van sparingen voor  schoorstenen, dakkapellen en dakdoorvoeren.
Om de levering van het dak compleet te maken kunnen wij u ook de bevestigingsmaterialen en de benodigde luchtdichtingsbanden leveren.
Onze onderzijde van de kap is standaard in naturel uitgevoerd, in de kwaliteit v313.
Indien gewenst kunnen wij voor u de kap ook uitvoeren in spaanplaat wit gegrond, en kunnen wij de tussensporen blind bevestigen zodat u hier geen nieten in het zicht heeft.
Standaard heeft onze prefab kap een rc waarde van 6.0 conform bouwbesluit maar indien gewenst kunnen wij ook lagere en hogere rc waardes leveren.
Onze lengtes van de kap gaan standaard tot maximaal 900 cm, indien u langer wenst kunnen wij in overleg met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Eemshout levert voor diverse projecten in Nederland, zowel voor de vrijstaande woningen als seriematig waarbij de nadruk ligt op de daken voor de vrijstaande woningen.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.