Prefab casco

In onze productiehallen worden de producten onder ideale omstandigheden geproduceerd.

Hierdoor is de kwaliteit hoger en staat een prefab woning op de bouwplaats maar korte tijd open, waardoor er minder regen in de nieuwe woning komt en minder kans op schade door storm/hagel.

Volgens de meest recente normen en technieken, en nog steeds in combinatie met ambachtelijk vakmanschap. In Canada worden 90% van alle huizen opgetrokken in houtskeletbouw, maar met de logistieke middelen zijn houtskeletbouw casco’s van Eemshout nu net zo aantrekkelijk.

Wij kunnen onze casco’s zodanig maken dat ze geschikt zijn voor aardbevingsbestendig, zoals we veel doen in de provincie Groningen. Voor de fundering is het ook een voordeel dat hout relatief licht is.

De constructie van een houtskeletbouw casco bestaat uit houten frames. Ze worden gevuld met een dik pakket isolatiemateriaal met aan de buitenzijde een dampopen folie en aan de binnenzijde een dampremmende folie.

Voor een extra stevige wand kunnen wij een extra OSB plaat opnemen.

Houtskeletbouwwoningen zijn sneller opgewarmd dan uit beton of steen opgetrokken huizen. Met een casco van Eemshout worden gezonde comfortabel woningen gerealiseerd welke bijdragen aan een beter milieu.

Bij uw aanvraag kunnen wij indien gewenst een constructief advies en een juiste opbouw van de wanden geven. Voordeel hierbij is dat de pakketdiktes van te voren bekend zijn.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.