Steeds meer prefab-elementen in de bouw!

Bij het bouwen worden de elementen onder ideale omstandigheden in onze fabriek vervaardigd. Doordat de elementen prefab op de bouwplaats aankomen garandeert dit een hoge bouwsnelheid op de bouwplaats. Daardoor hebben bouwers minder last van ongunstige weersomstandigheden.

Onze specialisme is daken voor vrijstaande woningen.
Behalve de kap kunnen wij aanverwante producten leveren zoals houten vlieringvloeren, gootrekken, houtskeletbouw binnen- en buitenwanden en dakkapellen, al dan niet voorgemonteerd.

Korte bouwtijd

Houtskeletbouw is een relatief snelle bouwmethode. Door de behaalde tijdswinst tijdens het bouwen is het ook een bijzonder betaalbare bouwmethode. Alle reden om u goed te laten adviseren over deze bouwwijze. Eemshout Prefab kan u goed adviseren over alle aspecten van houtskeletbouw.

Prefab houtskeletbouw

Het complete skelet van een houtskeletbouw woning kan uitgevoerd worden naar de wensen van onze klant

Betrokken

Met onze grote betrokkenheid gaan wij ervoor om uw wensen te vervullen. Ieder project is voor ons een uniek project. Wij adviseren u op de best mogelijke manier waarbij wij ons zoveel mogelijk in uw situatie proberen te verplaatsen.

Prefab casco’s

Eemshout is de leverancier van prefab casco’s. De grote onderdelen van een prefab casco worden vooraf in de fabriek gemaakt. De fabricage van deze onderdelen vindt onder droge, geconditioneerde omstandigheden plaats.

Maatwerk

Of u nou alleen een dakkapel wilt of uw complete benedenverdieping wilt veranderen. Dit alles is mogelijk met houtskeletbouw van Eemshout Prefab.

Lessenaarsdak

Een lessenaarsdak kan zowel met grote hellingshoek als nagenoeg vlak uitgevoerd worden.